diumenge, 20 de gener del 2013

Marc Font, soldat de Catalunya.



Costa de passar aquesta nit, va ser cap a les 5 de la tarda quan vaig saber que en Marc havia mort. Ha estat un cop massa fort, era un noi ple de vida, enamorat del seu país, sempre el veies amb ganes de fer coses. La seva militància pel país era de 24 hores al dia. Un patriota que vivia per un ideal.
El vaig conèixer quan va tornar d’Irlanda, volia lluitar pel país i ho volia fer amb nosaltres, els més bojos entre els bojos, no era polític. Ell, com nosaltres, era un soldat de Catalunya. 
El seu activisme era apassionat, estimava el seu país i les seves muntanyes, fruïa del excursionisme, el fútbol o una nit de bogeria. La diferència d’edat va fer que no compartíssim corrandes però ens trobàvem a cada moment decisiu del país, amb la seva estelada o Creu de Sant Jordi, allà hi era ell amb ganes de servir, de lluitar.
S’ha allunyat allà on la pau hi regna, a les muntanyes de Núria, era massa jove per deixar-nos i sabem que el seu record serà ben viu en cada moment de les nostres vides per què ell ens donarà forces, ell ens empentarà a seguir lluitant i ho farem per ell també. Seguirem lluitant per una Catalunya Lliure i Catalana, no tant sols pel nostre país, pels catalans, sinó per en Marc, per què des del cel pugui veure com el seu somni ha estat assolit.
És fàcil de dir i difícil d’assolir però voldria que el recordéssim rient i amb el somriure als ulls, ple d’il•lusions i que ens espera amb una cervesa a la mà per celebrar la nostra llibertat. Sobretot pel seu germà Jaume i els seus pares, tingueu el cor fort per què el retrobareu al més enllà, l’esperit mai mort i el seu planarà damunt vostre, damunt de tots.
El nostre millor homenatge serà seguir lluitant per una Catalunya Lliure i Catalana. 
Marc Font, soldat de Catalunya, no permetrem la teva absència, seràs sempre present entre nosaltres. 

Escrit d'un company i amic seu.

La marxa d'en Marc ens toca a molts de ben a prop, a l'edat de 29 anys ens va deixar a la Vall de Núria un patriota, amic i company, militant de l'indepentisme intransigent d'Unitat Nacional Catalana, Joventuts Nosaltres Sols! i Identitat Catalana i cofundador de Palestra.
Marc Font, seràs present sempre i per tu anirem fins la victòria.






2 comentaris:

Pintor ha dit...

Tots els que et vam conèixer, et recordarem com un patriota dels més forts i implicats. Una persona amb un caràcter fort però entranyable al mateix moment. UN guerrer català. Un soldat que ha lluitat per la nostra terra més que ningú.
Sempre et recordare Marc.

Marc P.

Anònim ha dit...

Vull tenirte, abraçarte,, no et tinc, no et puc abraçà però res fara que et pugui oblidar,,,,,, segueixo dia a dia ,, plorant,,, el dia que no ho faci,,, estare amb tu,,,, fill meu, t'estimo,,, t'estimen,, i voldria. que segueixis viu amb tots aquells,,en els quals t'entregabas. amb passiò,,,,, m'agradaria tant, saber que no estas a l'oblit,,,,,,, fill meu,,,,

.

.